X
 
 
in Vogue
 

 

Mycket har hänt den senaste tiden, vi har bytt namn på vår butik som numer heter "in VOGUE", men det är fortfarande samma fina skor och väskor som vi tidigare haft.

Vi har börjat få in fler nya varumärken på både skor och väskor. Ralph Lauren är ett av de nya varumärken som vi tagit in till både herr, dam och barn. Damskorna och väskorna går under namnet Lauren Ralph Lauren och herr- och barnskorna går under märket Polo Ralph Lauren.

Ett varumärke vi har haft ett tag är Michael Kors, som vi nu även har tagit in väskor av. Väskorna är av bra kvalité och passar utmärkt tillsammans med Michael Kors skorna.

Såklart har vi även kvar några av våra favoritmärken såsom Philip Hog, deras stil är väldigt klassisk och passar utmärk till både vardags som till fester. I år har den klassiska modellen Serena kommit in i fler underbara färger.

Ifall kunder inte kan ta sig tid att komma in i butiken på grund av den rådande situationen med Covid19, kan man även finna oss på vår hemsida där vi erbjuder fri frakt.


Adress: 
Toppengallerian,  
Kungstorpsv 8-10,
236 32 Höllviken
Kartan kräver att Javascript är aktivt i din webbläsare för att visas.