X
 
 
TRIWAS Fastighetsförmedling

Lokal kompetens med det mindre formatets flexibilitet

 

Engagerade och lokalt förankrade

Boende och uppvuxna på Näset har vi tillsammans över 30 års erfarenhet av mäklarbranschen. Med ett brinnande engagemang och stort kontaktnät är målsättningen att genomföra varje affär med hög service och trygghet för såväl säljare som köpare.

Vi ser behovet att ta steget längre och erbjuder nu en helhetslösning!

Med vårt helt unika koncept lägger vi stort fokus på att skräddarsy varje affär. Med handplockade fotografer, stylister och marknadsföringsinsatser ser vi till att just er bostad får de bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning.

 

Tre mäklare som arbetar med att få din bostad såld

Vi arbetar alltid i ett team som möjliggör, exempelvis dubbel mäklarnärvaro på visningar samt en större flexibilitet för privata visningar.

För oss på Triwas är det viktigt att ge varje spekulant fullt fokus på visningen. Genom att vara två mäklare, där båda är lika insatta i affären, med begränsat antal på plats samtidigt lämnas inga frågor obesvarade. Vi upplever att de spekulanter som är välinformerade och får uppmärksamhet är mer benägna att snabbare komma till beslut. Dessutom får vi bättre information om varje spekulants förutsättningar och möjligheter.

Vår ambition är att vara den mest personliga, nytänkande och serviceinriktade mäklarbyrån där varje affär hanteras med fingertoppskänsla.

Adress: 
Falsterbovägen 58
236 51 Höllviken
Kartan kräver att Javascript är aktivt i din webbläsare för att visas.