Smokey BBQ & Pickles

Smokey Barbecue & Pickles - det är namnet på den nya restaurang som öppnar till påsken 2020 i Höllviken. Med utsikt över Höllviken ligger den vid Höllvikens Bygdegård, en anläggning med festlokal och stort cateringkök. Nu kompletteras utbudet med ett barbecuekoncept efter förebild från Texas. Vår vedeldade Myron Mixon-smoker blir hjärtat i verksamheten. I den förbereder vi köttet i upp till 20 timmar så det blir saftigt och välkryddat. Vi kommer att erbjuda äkta Texas BBQ. På vår meny finns amerikanska klassiker och traditionella grillrätter från kolgrillarna men vi kommer också att grilla fräscha grönsaker från lokala odlare.

Smokey’s skafferi, eller kort och gott Skafferiet, är vår lilla butik. Här kan du köpa våra egna och andras produkter. Picklat, fermenterat, verktyg och annat. Sortimentet kommer att utvecklas över tid.

Vi öppnar Smokey’s Skafferi redan den 2 januari och kommer då erbjuda en del rätter från Smokey BBQ & Pickles meny. Bland annat kan man prova vår Brisket Burger och Pulled Pork Burger. Man kan äta här hos oss på Skafferiet eller ta med som take-away.

Adress: 
Museivägen 21,
Höllviken
Kartan kräver att Javascript är aktivt i din webbläsare för att visas.