X
 
 
Lillhagens Ridklubb

Hej och välkommen till Lillhagens Ridklubb, oss hittar du i Höllviken, granne med vackra sandstränder och öppna härliga slätter att rida på, ca 2,5 mil söder om Malmö.

Lillhagens Ridklubb grundades 1973 av Inger- och Holger Johansson och firade därmed 2014 sitt 40-årsjubileum. Ridverksamheten började dock redan 1967, då två familjer vars barn red och tävlade med ponnys, köpte gården som vi idag kallar gamla Lillhagen.

Vår idé

Lillhagens RK bygger på iden att skapa en grundtrygghet genom att utveckla människor och hästar i sin egen takt och efter sina egna förutsättningar. Vi gör det med hjälp av gedigen kunskap och goda förebilder.

Miljön ska vara trygg, precis som den är i den lilla hagen. Där finns frihet och lek men också gränser och respekt. Då trivs vi, vilket ger oss bästa förutsättningar att utveckla vår kunskap. Med tryggheten och kunskapen som grund så utvecklar vi människorna och hästarna vidare med målet att bli kunniga och ansvarsfulla mot sig själv och sina kompisar. Därmed kan vi, för de som vill, ha ambitionen att fostra de framtida ryttartalangerna och ledarna.

På Lillhagen får du utbildning i ridning, dressyrträning, hoppträning och privatlektioner. Tävlingar arrangerar vi från klubb- till nationell nivå. För nybörjare till elit.

Adress: 
Halörsvägen 47-0,
23691 Höllviken
Kartan kräver att Javascript är aktivt i din webbläsare för att visas.