X
 
 
Elon Knut Pers i Höllviken

Elon Knut Pers i Höllviken

 

 

ELON Knut Pers är ett fullserviceföretag inom vitvaror, kök och belysning med 11 butiker i Malmö och södra Skåne. Hos oss kan du köpa vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Det är kanske vitvaror vi är mest kända för men i vårt sortiment hittar du också annat som till exempel kökstillbehör, rakapparater och dammsugare. Vi har helt enkelt det mesta du kan behöva när det kommer till apparater och tillbehör för ditt hem.

Hos oss hittar du produkter från kända varumärken som Husqvarna, Samsung och KitchenAid med flera. Förutom försäljning av vitvaror och kök till privatkonsument, har vi en betydande B2B-verksamhet mot bygg och fastighetsförvaltning.

För oss hos Elon är det viktigt med en hög servicenivå då vi värdesätter dig som kund. Är du osäker på vad du ska välja – fråga oss om råd! Vi har kunnig personal som gärna hjälper dig att hitta rätt bland vårt stora utbud av produkter.  

Tack vare vårt centrallager kan vi på en stor del av vårt sortiment garantera leverans inom tre dagar på det vi inte har hemma i butik. Behöver du hjälp med hemleverans och installation av tunga varor kan vi ordna det med. Säg bara till i kassan så hjälper vi dig att boka detta.

Hos oss kan du lita på att du köper kvalitet till bra pris med stor trygghet. 

Välkommen på ett besök i butiken!

Adress: 
Falsterbovägen 50,
Höllviken
Kartan kräver att Javascript är aktivt i din webbläsare för att visas.