X
 
 
Bloom by Blom

Innan floristyrket arbetade jag många år inom hotell och restaurang, både i runt om i Sverige och utomlands. Därför har mitt stora intresse för mat och dryck fått följa med in i Bloom by Blom.  Våren 2022 öppnar jag min första butik med ett minicafé. En härlig mix av det jag gillar helt enkelt, blommor, fika, växter, trädgård mm. 

 

PRENUMERERA

BLOMMOR TILL DÖRREN VARJE VECKA ÄR LYX !
Ge bort en blomsterprenumeration i present till någon som fyller år, eller bara helt enkelt förtjänar lite extra lyx i vardagen, tacka för hjälpen, peppa en kollega, uppvakta en fin vän eller unna DIG SJÄLV en blomsterprenumeration.

 

TRÄDGÅRDSTJÄNSTER

  • Trädgårdsrådgivning
  • Entréplantering i krukor
  •  Plantering av perenner, träd & buskar 
  • Gödsling
  • Vår/höststädning
  • Beskärning
  • Fullständig arkitektritning

 

BRÖLLOP

Varje brudpar är unikt och vår uppgift är att se till att ni får ett blomstrande bröllop som passar just era drömmar och visioner- stort som smått. Vi hjälper er att förverkliga era bröllopsblommor!

 

BEGRAVNING

Tanken med blommor till begravning är att man vill ta sitt sista farväl av personen. Många gånger får jag uppdraget att tolka den bortgångne och dennes personliga stil eller intresse. Därför kanske det inte alltid finns bild på det. Men jag finns här för er, antingen på telefon eller om vi bokar ett möte där vi i lugn och ro går igenom vad ni vill förmedla för känsla. Jag skapar omsorgsfullt begravningsarrangemangen ni beställt och levererar dem till kyrkan.

 

FÖRETAG

Växter och blommor på kontoret är en investering som skapar trivsel och välbehag. Oavsett om du driver en butik, restaurang, hotell, gym, salong så är levande växter en avgörande faktor om kunden och medarbetarna ska få ett välkomnande intryck, som ger en känsla av liv. Växter är ett enkelt sätt att förhöja känslan av ett framgångsrikt och välskött företag.

Vi drömmer om att få skapa gröna vackra miljöer på er arbetsplats. Vi erbjuder konsultation, inköp och omvårdnad av växter. Vi erbjuder även abonnemang för snittblommor till exempelvis receptionen eller konferensbordet.

Adress: 
POP UP FLOWER TRUCK
Falsterbovägen 71
Kartan kräver att Javascript är aktivt i din webbläsare för att visas.