Segway Öresund

Välkommen till Segway Öresund

- företaget som gör livet roligare!

Segway Öresund arrangerar ditt företagsevent året runt, var du vill i Skåne, med upp till 50 Segways. Vi är också ett populärt inslag när det kommer till privata familjesammankomster, svensexor och liknande.

Vi erbjuder långa och korta rundturer, precisionskörning, slalombanor, Segway Polo, körning på egen hand eller en härlig instruktörsledd upptäcksfärd i landskapet där ni befinner er.

Till vardags finns vi i Höllviken och har flera vackra turer i Ljungskogen och Falsterbo-Skanör. Vi prioriterar personlig service, hög kvalitet och en optimal säkerhet. Under sommaren finns vi på flera platser, bland annat brukar vi erbjuda turkörning från Falsterbokanalen med start från Restaurang & Pizzeria Ljunghusen.

Vi är även auktoriserad återförsäljare av Segway och erbjuder dig en attraktiv finansieringsmodell via Ecster (Handelsbanken Finans).

Segway ger dig glädje, balans och frihet! Din personal, dina kunder och din familj kommer att älska Segway. Med detta som grund finns bara en ytterligare ambition - att din upplevelse av Segway ska bli lika magisk som vår.

Välkommen att boka in dina aktiviteter hos oss!